Camilla-1333x474

Jobba med oss

Vi söker dig som hjälper oss att bli en nyans starkare!

Här kan du läsa om, och se filmer på, hur Johan, Mats och Fredrik tycker det är att jobba inom koncernen och se alla lediga tjänster inom koncernens alla bolag.

Mats

Mats jobbar som målare i Växjö och brinner för att göra sådant som är beständigt.  Att få skapa sådant som lever kvar i generationer och där han tydligt kan visa sin dotter vad han gjort under dagen. Mats är stolt över att jobba inom Hagblomgruppen och inget gör oss stoltare.

Johan

Johan var målare i många år innan han lämnade yrket under ett par år. Det dröjde dock inte lång tid innan han kom tillbaka till oss. Johan gillar friheten som jobbet ger. Från att ha möjlighet att påverka vilken typ av jobb han är på till att kunna välja att jobba på ackord. Jobbet som målare på Hagbloms Måleri i Kalmar får också vardagen att gå ihop.

Fredrik

Fredrik visste inte för några år sedan vad han skulle bli och göra. Av en slump trillade han in på en golvläggarutbildning och kort därefter träffade han Stefan som blev hans mentor på Hagbloms Golv i Kalmar. Nu för tiden är det istället Fredrik som lär upp lärlingarna till att bli riktigt duktiga golvläggare.

designelement-PMS2728

Vi söker alltid

Nya medarbetare

Hagblomgruppen AB bedriver måleri-, golv-, kakel och klinker- och industrimålningsentreprenader, färghandelsverksamhet samt fastighetsförvaltning. Vi har cirka 450 årsanställda och en årsomsättning på cirka 450 miljoner kronor. Vi finns idag representerade på ett 30-tal orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Kalmar. Samtliga bolag i koncernen är ISO-certiferade enligt ISO9001, ISO14001 och OHSAS18001.

 

Vi har alltid ett behov av duktiga medarbetare inom måleri och golv. Vill du jobba med oss men ser inte att vi söker din roll just precis nu?

Maila en spontanansökan till ansokan@hagbloms.se

 

Välkommen till oss!